سبد خرید 0

علت نصب تابلو بوق زدن ممنوع

8 / 10
از 4 کاربر
« بازگشت به لیست | دوشنبه 19 خرداد 1399 در ساعت 11 : 7 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

در فرهنگ ایرانی احترام گذاشتن به درخواست دیگران امری بدهی و روشن بوده که نیازی به تبلیغ و تکرار نداشته است. یکی از نمونه های این موضوع نوشتن عبارت لطفاً بوق نزنید بروی تابلو و قرار دادن آن در اماکن درمانی نظیر بیمارستان ها است که برای رعایت کردن آن توسط رانندگان نه نیازی به توصیه بود و نه تبلیغ و نه تحدید جریمه نقدی! امروزه با افزایش تعداد خودروها و شلوغی خیابان ها دلایل مختلفی برای بوق زدن به وجود آمده است. برای مثال بوق زدن به معنای سلام، خداحافظی، حرکت کن، زود باش و ... . در شهرها و جوامع متمدن معضل بوق زدن های بی مورد به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است که نوعی آلودگی صوتی قلم داد می شود. شاید برایتان پیش آمده باشد که در اول صبح تاوان دیر آمدن بچه همسایه را شما با تحمل بوق های رانند سرویس اش که به جای پیاده شدن و استفاده از زنگ منزل دست خود را روی شاسی بوق گذاشته است داده باشید! یا بسیار پیش آمده باشد که در سطح خیابان با صحنه نواختن بوق توسط رانندگان تاکسی برای هر جنبنده ای با منظور آیا سوار می شوی، مواجه شده باشید! با استناد به این مثال ملموس و مواردی چند در این مورد رانندگان سرویس های مدارس و رانندگان تاکسی در ردیف اول متهمان نقض فرهنگ درست استفاده کردن از بوق و ایجاد آلودگی صوتی قرار می گیرند.
در شهرهایمان استفاده از بوق های نابجا تبدیل به یک رفتار نادرست و عادت نابجای ترافیکی شده است. لازم به یادآوری است که بوق وسیله است برای هشدار رسیدن یا حضور یک وسیله نقلیه به دیگران. تمام وسایل نقلیه در تمام زمینه ها همچون قطار، کشتی دوچرخه، موتور و... ملزم به داشتن بوق برای ایجاد هشدار هستند. یک بوق استاندارد باید صدایی بین 1/8 تا 3/5 کیلو هرتز یا 112 دسی‌بل داشته باشد. امروزه به منظور کاهش صدای گوش خراش و آزاردهنده از بوق های دوقلو استفاده می‌شود.
 در پاسخ به سؤال "بوق زدن در کجا مجاز است؟" باید گفت که راننده یک وسیله نقلیه برای هشدار دادن به دیگر ماشین ها یا عابرین پیاده موظف به استفاده از بوق است.

 

بوق زدن ممنوع

 

تابلو بوق زدن ممنوع کجا نصب می شود؟

تابلو بوق زدن ممنوع در مکان هایی نظیر مدارس، بیمارستان ها، آسایشگاه ها، خانه های سالمندان و ... نصب می شود تا برای رانندگان حکم یادآوری داشته باشد. طبق قوانین راهنمایی و رانندگی کشورمان، این مکان ها جزء مکان هایی هستند که بوق زدن در آن جا ممنوع است و تخطی از آن منجر به اخذ برگه جریمه خواهد شد.  
تابلو بوق زدن ممنوع یکی از علائم انتظامی و بازدارنده محسوب می شود. این تابلو گرد با حاشیه قرمز و زمینه سفید می باشد که علامت بوق با رنگ مشکی در وسط ان طراحی شده است. از ورقه فولادی با روکش رنگ الکترواستاتیک و نیز شبرنگ کاترپلاتری در تهیه و تولید آن استفاده می شود. تابلو های ترافیکی همچون تابلو بوق زدن ممنوع با توجه به مکان نصب و با در نظر گرفتن سرعت خودروها دارای ابعاد مختلفی خواهد بود.

تابلو بوق زدن ممنوع

جریمه بوق زدن

در خصوص جرائم مرتبط با نادیده گرفتن قانون استفاده درست از بوق های استاندارد لازم به بیان است که: تولید صدای ناهنجار یا بیشتر از مقدار استاندارد در کلان‌شهرها، شهرهای کوچک، جاده های بین شهری، روستاها و... جریمه ی نقدی در نظر گرفته شده است. جالب است بدانید در مقابل جریمه برای استفاده نادرست از بوق، نداشتن بوق برای خودروها نیز تخلف محسوب شده و منجر به جریمه شدن خودرو مورد نظر می شود.

برای خرید انواع تابلوهای ترافیکی می توانید از طریق وب سایت ایمن ترافیک کالا دیدن فرمائید و در صورت نیاز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()
^