تجهیزات ترافیکی، تجهیزاتی هستند که از آنها برای مدیریت ترافیک، حفظ امنیت عابرین پیاده، خودروها و رعایت مقررات استفاده میشود. وسایل کنترل ترافیک شامل تجهیزات ترافیکی پارکینگ، لوازم ایمنی جاده ای و تجهیزات کنترل ترافیک میشود. وسایل کنترل ترافیک اغلب در محیط باز مورد استفاده قرار می گیرند و به همین دلیل در ساخت آنها از بهترین مواد اولیه استفاده میشود تا در برابر بارش باران وبرف، تغییرات دمایی، نور خورشید و ... مقاومت مطلوبی داشته باشند.
در ساخت این تجهیزات از رنگ های روشن و هشداردهندهای چون زرد، قرمز و نارنجی استفاده میشود زیرا این رنگ ها از مسافت های دور نیز قابل تشخیص هستند و چشم آنها را زودتر تشخیص می دهد. اگر میخواهید با کاربرد و انواع وسایل کنترل ترافیک آشنا شوید با ما همراه باشید.
چراغ راهنمایی
حتما تا کنون در خیابان انواع چراغ راهنمایی را دیده اید. این چراغ ها برای هشدار خطر و یا برای ایجاد نظم در خیابان ها نصب میشود. چراغ عابر پیاده از مهمترین انواع چراغ راهنمایی است. اولین طراح چراغ راهنمایی آن را برای نظم دادن به گاری ها و ارابه ها طراحی نمود و به مرور با پیشرفت تکنولوژی به شکل امروزی خود تغییر یافت. مفهوم رنگ های چراغ راهنمایی رانندگی با هم متفاوت است و همه می دانیم . چراغ راهنمایی سه رنگ را در چهارراه ها برای برقراری نظم نصب میشود.
در صورتی که در انواع چراغ راهنمایی تک رنگ و سه رنگ از لامپ های LED استفاده شود به آنها چراغ راهنمایی ال ای دی گفته میشود. ماژول چراغ راهنمایی LED قابلیت تعویض دارند و تفاوت آن با دیگر انواع لامپ برد بیشتر ماژول LED است. خرید چراغ راهنمایی و رانندگی مناسب و نصب آن در محل مناسب نقش بسیار مهمی در ایمنی و نظم ترافیکی دارد. برای اطلاع از لیست قیمت و خرید آنلاین انواع چراغ راهنمایی رانندگی با کارشناسان ایمن ترافیک کالا تماس بگیرید.
تابلو راهنمایی و علائم ترافیکی
تابلو ترافیکی انواع مختلفی دارند و هر کدام اندازه، شکل، رنگ و جنس متفاوتی دارند. تابلوهای ترافیکی استاندارد در واقع تابلوهای راهنمایی و رانندگی هستند که باید در مکان مناسب خود نصب شوند و یا فرد مشخصی آن را در دست بگیرند. از انواع تابلوی راهنمایی و رانندگی می توان به تابلو دست انداز، ورود ممنوع و تابلو ترافیکی گاردریل اشاره کرد. علائم و تجهیزات ترافیکی به دلیل اینکه در محیط باز استفاده می شوند باید از متریال مستحکم و مقاومی ساخته شوند.
مواد اولیه ای که در ساخت تابلو ترافیکی مسیر استفاده میشود گالوانیزه است. گالوانیزه در برابر عواملی چون گرما، سرما، رطوبت و ضربه مقاومت فوقالعاده خوبی از خود نشان می دهد و به این تابلوها، تابلو ترافیکی گالوانیزه نیز می گویند.
علائم ترافیکی علاوه بر ایجاد نظم و تذکر مقررات، حافظ جان مردم نیز هیتند پس باید به شکلی طراحی بشوند که در تمامی ساعات روز بتوان آنها را دید. از این رو تابلو ترافیک شب رنگ در مکان هایی که نور کافی برای دیده شدن تابلوهای راهنمایی و رانندگی وجود ندارد نصب می شوند. تابلو ترافیکی دستی نیز از دیگر علائم ترافیکی است که فرد مشخصی آن را در دست گرفته و جریان ترافیک را مدیریت نموده و یا به خودروسواران وجود خطر را هشدار می دهد. ابعاد تابلو ترافیکی باید کاملا استاندارد باشد تا همه افراد بتوانند آن را رویت نموده و آگاه شوند.
برای اطلاع از لیست قیمت انواع تابلو ترافیکی به فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا مراجعه کنید.
نقش سرعت گیر در کاهش تصادفات
کاربردسرعت گیر از نامش کاملا مشخص است. شهرداری با هماهنگی راهنمایی و رانندگی در مسیرهای افزایش بی رویه سرعت خودرو باعث تهدید امنیت جان افراد و عابرین پیاده است سرعتگیر نصب میشود تا خودروها الزاما سرعت خود را کاسته و از روی آن عبور نمایند. سرعت گیر استاندارد نه تنها ارتفاع مشخصی دارد بلکه مواد اولیه مورد استفاده در ساخت آن نیز متناسب با محل نصب آن تعیین میشود. اصولا انواع سرعت گیر یا به کمک آسفالت ایجاد میشود که به آن سرعت گیر آسفالتی کفته میشود یا از پلاستیک است که در محل مورد نظر نصب میشود.
سرعت گیر جاده ای به دلیل سرعت بالا در جاده ها کوتاه تر طراحی می شوند و بیشتر از نوع آسفالتی هستند. اما در خیابان ها از سرعت گیر ترافیکی استفاده میشود که ارتفاع بیشتری دارد و اکثر از نوع سرعت گیر لاستیکی می باشد. امروزه خوشبختانه سرعت گیر با طرح جدید با رنگ های متضاد رنگ آمیزی می شوند و یا از رنگ های متضاد ساخته می شوند که در تاریکی شب نیز قابل تشخیص باشند. برای خرید آنلاین سرعت گیر از دسته تجهیزات ترافیکی می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا اقدام نمایید.
استوانه ترافیکی و کاربرد آن در جاده ها
استوانه ترافیکی و یا استوانه ایمنی یکی از پرکاربردترین انواع تجهیزات ترافیکی است. از دلایل استفاده از استوانه ترافیکی می توان به جدا کردن مسیرها، جلوگیری از پارک خودروها و یا نظم دادن به نحوه پارک خودروها، جدا کردن مسیر آسفالت از خاکی و ... اشاره نمود. ابعاد این محصول بسته به نیاز از 45 سانتی متر تا 100 سانتی متر متغیر است. برای دیده شدن انواع استوانه ایمنی در تاریکی شب برروی آنها از نوارهای فلورسنت استفاده میشود که در تاریکی نور را انعکاس می دهند که در اصطلاح به آنها، استوانه ترافیکی شب نما گفته میشود. استوانه ایمنی از لحاظ متریال ساخت به انواع: استوانه ترافیکی فلزی، استیل و پلی اورتان تقسیم میشود.
اما نوع پلی اورتان بیشترین کاربرد را دارد. پلی اورتان و pvc نوع پلیمر پلاستیک است که در برابر عوامل محیطی و ضربه مقاومت زیادی دارد. این استوانه در انواع درجه 1 و درجه 2 ساخته میشود و رنگ آن در اکثر موارد نارنجی و قرمز است. اما از استوانه ترافیکی فلزی و استیل بیشتر در ورودی اماکن عمومی مثل پارکها و پیاده روها استفاده میشود.
استفاده از این استوانه فلزی برای نظم دادن به ورود و خروج و عدم وارد شدن وسایط نقلیه مانند موتور و دوچرخه استفاده میشود. استوانه فنری از انواع دیگر تجهیزات ترافیکی است که در انتهای آن فنری تعبیه شده است و در زمان برخورد ضربه مقاومت بیشتری داشته و شکسته نمیشود. تفاوت استوانه های ترافیکی و کله قندی در نحوه نصب آن ها است. کله قندی ها قابلیت جابجایی دارند اما استوانه های ایمنی را به زمین پیچ میکنند.
همه چیز درباره کله قندی ترافیکی
کله قندی ترافیکی یکی از تجهیزات ترافیکی است. در زمان هایی که ورود به مسیری و یا مکانی به طور موقت برای خودرو سواران و عابرین پیاده خطرناک باشد حریم آن مکان با مخروط ایمنی مشخص میشود و بعد از رفع خطر کله قندی ها جمع خواهد شد. کله قندی ترافیکی را با نام های مخروط ترافیکی، مخروط ایمنی و کله قندی ایمنی ترافیکی نیز شناخته میشود. در بعضی از انواع کله قندی تابلویی روی آن نصب میشود که هشدار لازم را روی آن به شکلی درج میکنند.
کله قندی ترافیکی هم مانند استوانه ایمنی موارد استفاده بسیاری دارد و از دسته تجهیزات ترافیکی محسوب می شود. البته یک تفاوت عمده این است که به دلیل حالت مخروطی این محصول نیازی به پیچ کردن بر روی زمین را ندارد. کله قندی ترافیکی از ملزومات قابل حمل تجهیزات ترافیک است. از دیگر موارد استفاده این محصول در مقابل فروشگاه ها و یا مکانهایی عمومی می توان نام برد . تولید مخروطی ترافیکی در چندین سایز و متریال می باشد . که بسته به نوع محل مورد استفاده متفاوت است. برای خرید کله قندی ترافیکی می توانید با قسمت فروش ایمن ترافیک کالا تماس بگیرید.
کله قندی ها را بر اساس متریال ساخت به دو دستهی PVC و PE تقسیم می نمایند که هر دو از پلیمرهای مقاوم پلاستیک به شمار می آیند. ابعاد کله قندی نیز بر اساس نیاز به دو مدل کله قندی 75 سانتی متری و 1 متری تقسیم میشود. این دو از لحاظ ارتفاع با هم تفاوت دارند و مورد استفاده آنها نیز باهم متفاوت خواهد بود. یکی از انواع پرکاربردترین این محصول ، کله قندی پارکینگ است که نظم در پارکینگ به کمک آن به راحتی برقرار میشود.
نحوه نصب چشم گربه ای ترافیکی
یکی از انواع تجهیزات ترافیکی هشدار دهنده که برای حفظ حریم جاده ها و همچنین کنترل سرعت رانندگان مورد استفاده قرار می گیرد چشم گربه ای ترافیکی است. چشم گربه ای ها از لحاظ مواد اولیه مورد استفاده در زمان ساخت به دو دسته پلاستیکی و آلومینیومی تقسیم می شوند. البته چشم گربه ای آلومینیومی را چشم گربه ای فلزی نیز می نامند. بسته به جاده و یا مسیر که یک طرفه باشد و یا دوطرفه می توانید از انواع چشم گربه ای ترافیکی دو طرفه و یک طرفه استفاده کنید.
این محصول به کمک نور مناسب خود در شب حریم امن جاده و مکان هایی که ورود ماشین در آنها خطرناک است را جدا می نماید. یکی دیگر از انواع چشم گربه ای ها، چشم گربه ای ترافیکی طلق دار است. این محصول تجهیزات ترافیکی از پلی کربنات ساخته شده و در برابر ضربه مقاومت فوقالعاده ای دارد. به همین منظور از این مدل در مکان هایی که خطر تصادف بیشتر از سایر جاده ها است استفاده میشود. چشم گربه ای سولار در پارکینگ نیز کارایی دارند و در اصطلاح به آن چشم گربه ای پارکینگ می گویند.
انواع رنگ ترافیکی و کاربردهای آن ها
رنگ کردن خیابان ها و مسیرها در شهر یک از مهمترین فعالیت هایی است که جهت حفظ ایمنی و رعایت مقررات انجام می گیرد. اما این کار اصول و قواعد خاص خود را دارد و در آن باید از رنگ ترافیکی خاص استفاده شود. انواع رنگ ترافیکی بر اساس مواد اولیه ساخته شده به چند دسته ی رنگ ترافیکی پلی اورتان، آلکید کلرو کائوچو، رنگ اپوکسی و ... تقسیم می شوند. همهی این مدل ها در برابر عوامل محیطی استقامت مناسبی دارند. رنگ ترافیکی در انواع سرد و گرم تولید میشود تفاوت آنها در این است که رنگ سرد را روی آسفالت و المان های شهری بدون نیاز به اقدامات قبلی انجام می دهند اما رنگ گرم را قبل از استفاده باید تا دمای مشخصی گرم نمایید تا مخلوط بهتری تشکیل شود. رنگ های ترافیک دارای اجراء مختلفی هستند که در زمان رنگ کاری باید با هم ترکیب شوند.
رنگ های چند جزئی باید با سخت کننده ها ترکیب شوند و مقاومت و کیفیت بالایی دارند اما رنگ ترافیکی تک جزئی مستقیم روی آسفالت و دیگر المان های شهری اعمال میشود. رنگ های ترافیکی را بسته به متریالی که باید رنگ آمیزی شود نیز نامگذاری میکنند. برای مثال رنگ ترافیکی جدولی رنگی است که روی جدول های خیابان و در واقع بتن زده میشود. با افزودن پرایمر رنگ ترافیکی می توانید ماندگاری رنگ ترافیکی را افزایش دهید. اگر این سوال برای شما ایجاد شده اینک کدام رنگ ترافیکی مناسب تر است؟
باید گفت که بستگی به شرایطی آب و هوایی، زمانی که برای اتمام پروژه دارید و میزان کیفیتی که از کار انتظار دارید می توانید بهترین رنگ را انتخاب کنید. طبیعتا رنگ اپوکسی چند جزئی سرد با رنگ اپوکسی تک جزئی گرم تفاوت خواهد داشت و شرایط است که تعیین می نماید کدام بهتر است. جالب است بدانید از انواع رنگ در پارکینگ ها نیز استفاده خواهد شد.
چشم ببری ترافیکی و کاربرد آن
چشم ببری ترافیکی از انواع جدا کننده ترافیکی و جز مهمی از تجهیزات ترافیکی جاده ای محسوب می شود. با نصب انواع چشم ببری در مسیرها قسمت های مختلف خیابان را از مسيرهاي گذرگاه عابر پياده جدا میکنند. ویژگی مهم این محصول که آن را از دیگر جداکننده ها متمایز میکند زیبایی است که به خیابان ها می دهد. با برخورد نور اتوموبیل به این محصول رنگ های بسیار زیبایی از خود ساطع میکند. انواع چشم ببری ترافیکی به دو دستهی سیگ لایت و w3 تقسیم میشود. چشم ببری به دلیل برگشت نور زیبا و رنگ های بسیار زیبایی که در آن بکار رفته است جزء المان های شهری نیز به شمار می آید.
چسب چشم گربه ای ترافیکی
برای چسباندن انواع چشم گربه ای ترافیکی به سطوحی مانند آسفالت، سنگ فرش و ... از چسب چشم گربه ای ترافیکی استفاده میشود. این چسب به قدری قدرت دارد که در زمان برخورد و تصادف خودرو، تجهیزات نباید از جای خود تکان بخورد. یکی از پرقدرت ترین انواع این چسب هاکه برای چسباندن چشم گربه ای به بتن و آسفالت مورد استفاده قرار می گیرد چسب اپوکسی چشم گربه ای است. از دیگر چسب های مورد استفاه که قدرت خوبی برای چسباندن تجهیزات به زمین دارد می توان به چسب اپوکسی دو جزئی اشاره داشت.
این چسب ها در قوطی هایی شبیه به قوطی رنگ به فروش می رسند و استفاده از آنها بسیار راحت است. چسب چشم گربه ای پودری نوع دیگری از انواع چسب چشم گربه ای است. چسب پودری از دو محتوای مجزا تشکیل شده است که در زمان چسباندن باید محتوای طرف A را با B به خوبی ترکیب نمود تا چسبندگی فوقالعاده آن بهره مند شوید.
گل میخ ترافیکی و طریقه نصب آن
گل میخ ترافیکی یکی از انواع تجهیزات ترافیکی است که با چسباندن آن به زمین شرایط رانندگی ایمن را برای رانندگان فراهم می آورد. گل میخ حریم مسیرها و جاده ها را مشخص میکند و با نوری که در شب ساطع میکند حریم خیابان ها و جاده ها برای راننده کاملا روشن و قابل تشخیص میشود. گل میخ از لحاظ متریال ساخت به سه نوع گل میخ پلاستیکی ترافیکی، آلومینیومی و نگین شیشه ای تقسیم میشود. در بین این انواع گل میخ ها؛
گل میخ پلاستیکی ترافیکی به دلیل قیمت مناسب و کیفیت بهتر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که قبلا گفتیم گل میخ از خود نور ساطع میکند در گل میخ سولار، باتری تعبیه شده است که انرژی خورشیدی را در خود ذخیره نموده و شب ها پخش می نماید.
اگر این گل میخ از نوع پلاستیکی باشد به آن گل میخ سولار پلاستیکی می گوییم. از انواع جدید گل میخ می توان به گل میخ رفلکتور دار اشاره نمود. این گل میخ از تابش نور مستقیم به چشم جلوگیری میکند. گل میخ ترافیکی پلاستیکی رفلکتور دار یکی از بهترین انواع گل میخ است که در جاده ها مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که برای جاده های یک طرفه نیاز به گل میخ باشد باید از گل میخ ترافیکی یک طرفه استفاده نموده و در صورتی که در جاده های دوطرفه و یا میدان ها نیاز به گل میخ باشد از گل میخ ترافیکی چند طرفه استفاده نمود. گل میخ در پارکینگ استفاده میشود و به گل میخ پارکینگی معروف است.
بشکه ترافیکی چیست ؟
بشکه ترافیکی که با نام بشکه ایمنی نیز معروف است از تجهیزات ترافیکی به شمار می آید. بشکه های ترافیکی را در مسیرهای خطرناک مخصوصا در بزرگراه ها قبل از گاردیل قرار می دهند تا در صورت بروز خطر و تصادف خودرو ابتدا با بشکه برخورد نموده و از سرعت آن کاسته شود. بشکه ترافیکی نوعی مانع ترافیکی است که از پلی اتیلن ساخته میشود. پلی اتیلن نوعی پلاستیک مقاوم است و به همین منظور بشکه ایمنی را بشکه پلاستیکی ترافیکی نیز می نامند. وزن آن نیز بر حسب مواد تزریق شده به آن متفاوت خواهد بود.
در مسیرهایی که نور کافی در جاده وجود نداشته باشد از بشکه های ترافیکی شب رنگ استفاده میشود تا حدود مسیر برای راننده کاملا مشخص باشد. بشکه ایمنی شب رنگ نیز نام دیگر این محصول است. بشکه ایمنی را از لحاظ رنگ در کشورهای مختلف متفاوت است. اما در ایران بشکه های ایمنی را به رنگ زرد با خطوط هاشور مشکی طراحی میکنند و به آن بشکه زرد ترافیکی نیز می گویند. بشکه ترافیکی بسته به سایز و زن نیز نام گذاری می شوند. برای مثال بشکه ترافیکی 105 سانتی متری، 105 سانتی متر ارتفاع و 8 کیلو وزن دارد.
برای اطلاع از قیمت و سفارش آنلاین محصولات بشکه ترافیکی ایمنی با کارشناسان ایمن ترافیک کالا تماس بگیرید.
آینه محدب ترافیکی جاده ای
آینه محدب ترافیکی در واقع آینه ای برآمده است و شرایطی فراهم میکند که رانندگان دید بهتری در محیط داشته باشند. از این آینه ها در جاده هایی پر پیچ و خم، ورودی فرعی به اصلی که دید مناسبی ندارد و در پارکینگهایی که شیب رمپ آن زیاد است استفاده میشود. انواع آینه های محدب ترافیکی از لحاظ مواد اولیه به چندگروه تقسیم میشود. آینه محدب پلی کربنات که به دلیل مقاومت در جاده ها استفاده میشود.
آینه محدب شیشه ای که مقاومت کمتری دارد و در مکان هایی مانند ورودی پارکینگ ها و خیابان ها استفاده میشود. آینه محدب اکرولییک که مقاومت بیشتر و دید فوق العاده بهتری در جاده ها و پارکینگ ها ارائه می دهد. درصورتی که در پارکینگ ها از اینه محدب استفاده شود به آن آینه محدب پارکینگی گفته میشود. آینه محدب استیل که صد در صد نشکن است و در شرایط آب و هوایی بارانی و مه آلود بهترین گزینه می باشد.
از لحاظ شکل ظاهری نیز کارگاه تولید آینه محدب آنها را در انواع مختلفی مانند آینه محدب ترافیکی بدون فریم، آینه محدب ترافیکی فریم دار، آینه محدب ابرو دار و آینه محدب مستطیل طراحی و به بازار عرضه میکنند. آینه محدب مخصوص تک چشم و یا آینه مخصوص رانندگی چشم چپ روی آینه بغل خودرو نصب میشود و از انواع تجهیزات ایمنی ترافیکی به شمار می آید. این آینه ها برای افرادی که در بینایی مشکل دارند مناسب است و رانندگی را برای آنها راحت تر می نماید. فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا در زمینه فروش انواع آینه محدب ترافیکی فعالیت دارد. برای اطلاع از قیمت آینه محدب ترافیکی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
جداکننده ترافیکی چیست و کاربرد آن
به تجهیزاتی که به واسطهی آنها مسیرها، راه ها، خیابان ها را از هم جدا میکنند اصطلاحا جدا کننده گفته میشود. انواع جداکننده ترافیکی به واسطه مواد اولیه ای که در ساخت شان استفاده شده است نام گذاری می شوند و مکان استفاده از جداکننده ترافیکی نیز تغییر میکند. یکی از انواع تجهیزات جدا کننده بولارد ترافیکی است. بولارد ترافیکی برای جدا کردن امکان عمومی، مسیرهای عبور دوچرخه، جدا کردن پیاده رو از خیابان و ... استفاده میشود. اصولا این محصول را از فولاد ضد زنگ می سازند تا مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی داشته باشد. جداکننده پلاستیکی ترافیکی از دیگر انواع جدا کننده است که در اشکال مختلف و از پلاستیک ساخته میشود.
از مزایای آن می توان به جابجایی راحت و نصب آسان آن اشاره نمود و طرز استفاده آن به این صورت است که قطعه ابتدا و انتهای جدا کننده ترافیکی را به هم چفت می کنید و به این شکل به راحتی می توانید مسیر را جدا نمایید. ازمهمترین انواع جدا کننده ترافیکی می توان به جداکننده خیابانی اشاره کرد. این محصول از پلاستیک با دوام ساخته شده است و از آن به عنوان جداکننده خطوط ترافیکی برای جدا نمودن خیابان های دو طرفه، مسیر پیاده رو و ... استفاده میکنند. جداکننده خیابانی را به شکلی طراحی میکنند که بتوان روی آن انواع مانع ترافیکی جداکننده را نصب نمود. از آنجایی که عرض این جدا کننده 50 سانتی متر است، جداکننده خیابانی را با نام جداکننده 50 سانتی متری نیز می شناسیم.
جداکننده لاستیکی از دیگر انواع جداکننده ترافیکی است که هم به عنوان تجهیزات پارکینگی و هم به عنوان تجهیزات ترافیکی از آن یاد میشود. این محصول بیشتر برای جدا نمودن جاده های کم عرض و جایگاه پارک مورد استفاده قرار می گیرد. جداکننده بلوکی در بزرگراه ها و آزادراه ها نصب میشود. جدا کننده بلوکی از بلوک های سیمانی ساخته میشود که علاوه بر حفظ امنیت از برخورد نور به چشمان راننده نیز جلوگیری میکنند.
انواع شبرنگ ترافیکی
شبرنگ ترافیکی از دیگر ملزومات ترافیکی است که در تولید تابلو راهنمایی – شبرنگ بشکه ایمنی – شبرنگ نیوجرسی ترافیکی – شبرنگ استوانه ترافیکی – شبرنگ کله قندی ترافیکی شبرنگ علائم ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرد. لیست قیمت شبرنگ ترافیکی و مشخصات فنی آن در قسمت شبرنگ ترافیکی در دسترش شما است.
نیوجرسی ترافیکی
در جاده های دو طرفه برای جدا نمودن حریم جاده ها از نیوجرسی ترافیکی استفاده میشود. نیوجرسی پلاستیکی اصولا در رنگ های متنوعی طراحی و ساخته میشود که می توان آنها را با نام نیوجرسی رنگی نیز خواند. نیوجرسی بتنی که رنگ خاصی ندارد را نیوجرسی ساده می نامیم. نیوجرسی ترافیکی اصولا در طول های 1 متری و 2 متری تولید میشود و با نام های نیوجرسی یک متری و نیوجرسی دو متری نیز نامیده می شوند.
نیوجرسی پلاستیکی حمل و نقل راحتی دارد و در زمان تصادف برای خودرو مشکل خاصی ایجاد نمیکنند اما نیوجرسی بتنی به هیچ عنوان جابجا نمی شوند. حمل و نقل آن به دلیل وزن زیاد با مشکل مواجه است و در زمان تصادف با اینکه از ورود ماشین به لاین مخالف جلوگیری میکند اما به ماشین آسیب جدی وارد می نماید.
برای اطلاع از لیست قیمت به روز و خرید محصولات ترافیکی جاده ای با کارشناسان ایمن ترافیک کالا تماس بگیرید.