سبد خرید 0
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

رنگ ترافیکی و چسب ترافیکی

پس از پایان عملیات عمرانی بزرگراه ها و مسیرهای مختلف، از انواع خط کشی ها برای راهنمایی عابرین استفاده می شود. نصب تجهیزات راهنمایی و رانندگی همچون تابلو، سرعت گیر و موانع ترافیکی در هر خیابانی الزامی است. از دیگر ملزومات برای سامان دهی خیابان ها، استفاده از رنگ ترافیکی برای تعیین محدوده های ویژه است. این رنگ ها امروزه با استفاده از ترکیبات مختلفی ساخته می‌شوند. ترکیباتی که در عین فراوانی، باید از کیفیت و ماندگاری بالایی برخوردار باشند. در تمامی خیابان ها، جاده های برون شهری و معابر مختلف از رنگ ترافیکی برای رسم خط کشی ها و علائم مختلف بر سطح آسفالت و سنگ فرش ها استفاده می شود. این رنگ ها بطور مداوم در معرض تماس با لاستیک خودرو، بارش باران اسیدی و شرایط جوی مختلف است. به همین دلیل انتظار می رود ترکیباتی که به عنوان رنگ ترافیکی استفاده می‌شوند، از دوام بالایی برخوردار باشند.

 

اهمیت استفاده از رنگ ترافیکی

خیابان ها و بزرگراه هایی که محل عبور صدها خودرو است، باید از هر جهت کاملا ایمن سازی شده باشد. تا از وقوع حوادث و خسارت های جانی و مالی به رانندگان و عابرین پیشگیری شود. یکی از مهمترین ابزاری که برای هدایت عابرین سواره و پیاده در مسیرها استفاده می شود، رنگ ترافیکی است. با استفاده از رنگ ترافیکی علائم مهمی را در سطح جاده ها طراحی می کنند. این طراحی ها که با نام علائم افقی شناخته می‌شوند، اهمیت ویژه ای در سامان دهی ترافیک شهری دارند. در مواردی که رانندگان نسبت به تابلوهای حاشیه مسیر بی توجه هستند، این علائم افقی هستند که قوانین مسیر را به رانندگان گوشزد می کنند.

 

 رنگ ترافیکی

 

ویژگی های رنگ ترافیکی

آنچه امروزه به عنوان رنگ ترافیکی شناخته می شود، ویژگی های متفاوتی نسبت به رنگ های معمول دارد. از جمله این ویژگی ها، می توان خاصیت خشک شدن سریع آن اشاره کرد. این رنگ ها باید از خواص ضدسایشی فوق العاده ای برخوردار باشند. مهم ترین ویژگی رنگ های ترافیکی که باید به آن توجه شود، خاصیت چسبندگی این رنگ هاست. در واقع یک رنگ ترافیکی استاندارد باید از خواص خوب چسبندگی به سطح آسفالت و بتن، مقاومت سایشی و خوردگی بالا و خشک شدن سریع برخوردار باشد.

 

کدام رنگ ترافیکی مناسب تر است؟

رنگ های ترافیکی که در جاده ها، بزرگراه ها  برای ایجاد خطوط ممتد، خط کشی عابر پیاده و علائم مختلف استفاده می شود، انواع مختلفی دارند. هر یک از این رنگ ها دارای خواص و ویژگی های متفاوتی هستند که به نسبت نوع کاربرد، ساخته می‌شوند. در مجموع رنگ های ترافیکی را بر حسب ترکیبات و نوع کاربری به سه گروه رنگ ترافیکی گرم، رنگ ترافیکی سرد و رنگ ترافیکی چند جزئی و تک جزئی تقسیم بندی می کنند.

 

رنگ ترافیکی گرم

 این گروه از رنگ های ترافیکی به دلیل خاصیت ویژه خشک شدن سریع، مورد توجه قرار گرفته اند. در مسیرهای پر تردد همچون اتوبان ها، نیاز است از رنگ هایی برای خطکشی و حک کردن علائم استفاده شود که قابلیت خشک شدن سریع را داشته باشند. بدین صورت که تردد وسایل نقلیه در شریان های اصلی دچار اخلال نشود. پیاده سازی رنگ ترافیکی گرم در معابر باید با استفاده از روش های ویژه اکستروژن، اسکرید و اسپری انجام شود. استفاده از این روش ها سبب می شود رنگ در ضخامت استاندارد 500 تا 6000 میکرون به سرعت خشک شده و در عین حال از چسبندگی بالایی برخوردار باشد. این رنگ ها در سه گروه رنگ ترافیکی هیدروکربنی گرم، آلکیدی گرم و رنگ ترافیکی اپوکسی گرم شناخته می‌شوند.

 

 رنگ ترافیکی گرم

 

رنگ ترافیکی سرد

 غالب رنگ هایی که در خط کشی ممتد و منقطع جاده ها مشاهده می کنید، رنگ ترافیکی سرد هستند. این رنگ ها با توجه به ترکیبات تشکیل دهنده با عناوین رنگ­های تک جزئی و چندجزئی شناخته می‌شوند. از مهمترین این ترکیبات رنگ های بر پایه رزین‌های کلر و کائوچو، رزین‌های اکریلیک ترموپالستیک، رنگ آکریلیک دو جزئی، رنگ ترافیکی اپوکسی دوجزئی و رنگ ترافیکی پلی یورتان دوجزئی هستند. در ادامه با ترکیبات رنگ اپوکسی تک جزئی و چند جزئی آشنا خواهید شد.

 

رنگ ترافیکی تک جزئی

این گروه از رنگ ها ترکیبی از یک جزء رزین و یک حلال هستند. رنگ ترافیکی تک جزئی در گروه رنگ های سرد قرار می گیرد و برحسب نوع رزین مورد استفاده، نامگذاری متفاوتی دارد. رنگ ترافیکی سرد ترموپلاست و رنگ ترافیک اکریلیک تک جزئی ازجمله این رنگ ها هستند. پس از خشک شدن حلال یک لایه رنگ بر سطح آسفالت بجای می ماند که از قابلیت چسبندگی بالایی برخوردار است. خواص آنتی UV.

 

رنگ ترافیکی چند جزئی

 اساس عملکرد رنگ ترافیکی چند جزئی بر واکنش بین اجزای تشکیل دهنده است. بر اثر وقوع این واکنش گرماده، رنگی حاصل می شود که قابلیت چسبندگی بالایی به سطح زیرین خود دارد. به دلیل مقاومت سایشی بالا، این رنگ مناسب ترین گزینه برای حک کردن علائم افقی بر سطح جاده ها است.

 

انواع مختلف رنگ اپوکسی

پوشش های اپوکسی گروه وسیعی از پوشش های محافظ هستند که امروزه به وفور در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. این پوشش ها در دو گروه رنگ اپوکسی و کفپوش اپوکسی تقسیم بندی می‌شوند. رنگ اپوکسی پلی آمین و پلی آمید اصلی ترین گروه های رنگ اپوکسی هستند که برحسب ترکیب و نوع پایداری، در مناطق متفاوتی کاربرد دارند.

 

رنگ اپوکسی پلی آمید: این گروه از رنگ های اپوکسی در مناطق مرطوب از دوام و پایداری بالایی برخوردارند. انعطاف پذیری و چسبندگی فوق العاده این رنگ ها مورد توجه قرار گرفته است.

 

رنگ اپوکسی پلی آمین: رنگ اپوکسی پلی آمین به دلیل مقاومت عالی در محیط های خورنده و پایداری در برابر اسیدهای ضعیف، قلیا و مواد نفتی در اسکله های نفتی و در بسیاری از مناطق صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

رنگ اپوکسی تک جزئی: این گروه بر پایه رزین های اپوکسی همراه با یک جزء حلال تولید می شود. نسبت ترکیب رزین به حلال 60 به 40 است که در کارخانه محل تولید با محاسبات دقیق این نسبت بهینه سازی شده است. رنگ اپوکسی تک جزئی مقاومت بالایی در محیطه ای شیمیایی و خورنده دارد. از این رو برای رنگ آمیزی دیواره پل ها، بدنه و عرشه کشتی ها می توان از آن استفاده کرد.

 

رنگ اپوکسی چند جزئی: رنگ اپوکسی چند جزئی شامل انوع مختلف رنگ های پلی آمید و پلی آمین هستند. رنگ اپوکسی چندجزئی پلی آمید برای پوشش دهی سطوح فلزی و بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ ها در برابر عوامل خورنده محیطی از جمله مواد اسیدی، بازی و انواع حلال ها بسیار پایدارند.

 

اصول نگهداری از رنگ ترافیکی

رنگ های ترافیکی در خیابان ها، بزرگراه ها و معابر مختلف نیاز به تعمیر و بازسازی در مدت مشخصی دارند. بادوام ترین رنگ ها هم پس از مدتی در اثر سایش های متوالی و شرایط جوی دچار فرسایش می‌شوند. از این رو نیاز است با توجه به شدت عوامل مخرب در هر منطقه، نسبت به تعیین بازه زمانی برای بازیابی این رنگ ها اقدام نمود.

عوامل مختلفی بر طول عمر رنگ ترافیکی تاثیر مخرب خواهند داشت. از جمله این عوامل استفاده از زنجیر چرخ در فصل سرد و روزهای یخبندان است. حرکت تجهیزات برف روب در جاده، لاستیک های یخ شکن و ماسه ریزی جهت کاهش لغزندگی جاده منجر به افزایش شدت سایش رنگ و تخریب این علائم می شود. از سوی دیگر لازمه افزایش ایمنی و کاهش تصادفات در فصل سرد و روزهای برفی، استفاده از این تجهیزات است. بنابراین پس از مدتی شاهد از بین رفتن خطوط و علائم افقی سطح جاده ها خواهیم بود. هرگونه کوتاهی در تمدید رنگ علائم جاده ای، در طولانی مدت مشکل ساز و حتی حادثه آفرین خواهد بود.

 

 خرید رنگ های ترافیکی

 

از دیگر عوارض آلودگی در شهرهای بزرگ، فرسودگی رنگ ترافیکی خیابان ها و خط کشی جاده ها است. سایر آلودگی ها همچون روغن ریزی و نشت مایعات از خودروها این فرسایش را تشدید می کند. در این راستا بازرسی تمامی خیابان ها و جاده های برون شهری توسط مسئولین این حیطه الزامی خواهد بود. در نتیجه این بازرسی ها، علائم و خط کشی هایی که از بین رفته اند، باید مجددا بازیابی شوند.

استفاده از پرایمر رنگ ترافیکی پیش از رنگ آمیزی سطح بتن، آسفالت و سنگ در دوام رنگ بسیار تاثیرگذار است. در واقع استفاده از پرایمر رنگ ترافیکی گرم به نوعی زمینه ساز رنگ آمیزی سطوح است. پیش از اجرای پرایمر رنگ ترافیکی سطح مورد نظر را پاکسازی کنید تا این چسب ترافیکی نقش خود را به خوبی ایفا کند.

  

انواع رنگ ترافیکی جدولی

در حاشیه بسیاری از خیابان ها یا به عبارت دیگر مرز بین خیابان و پیاده رو با بلوک های سیمانی مشخص می شود. این بلوک ها که به صورت عمودی نصب می‌شوند، جدول نامیده می‌شوند. بلوک های سیمانی غالبا برای ایجاد مسیر آب رو در دو طرف مسیر نصب می‌شوند. به منظور زیبا سازی فضای شهری این جدول ها را رنگ آمیزی می کنند. جدول های رنگ آمیزی شده در دو سوی بلوار زیبایی خاصی به خیابان ها می بخشد. جدول ها نسبت به علائم افقی در معرض مستقیم سایش لاستیک ها نیستند. با این حال باید از مقاومت مناسبی در برابر شرایط جوی برخوردار باشند. نقش این رنگ ها علاوه بر زیباسازی فضای شهری، محافظت از جدول است. در ادامه با انواع مختلف رنگ ترافیکی جدول آشنا خواهید شد.

 خرید رنگ ترافیکی

رنگ جدول آلکیدی: این رنگ ترافیکی حاصل ترکیب پلی استر و اسید چرب است. نقش اسید چرب در ایجاد انعطاف پذیری رنگ و سازگاری با سطوح مختلف است. وجود مقدار مشخصی اسید چرب در این رنگ به خشک شدن سریع تر رنگ کمک می کند. این ماده از رنگ های محافظ است که براقیت جالب توجهی به سطح جداول می بخشد. رنگ جدول آلکیدی بسته به میزان روغن خشک موجود در ترکیبات آن خواص متفاوتی خواهد داشت. رنگ جدول آلکیدی با میزان روغن خشک بیشتر، در دمای محیط سریع تر خشک می شود.

این گروه از رنگ ها را که رنگ آلکیدی روغنی بلند می نامند، عملکرد بهتری در رنگ آمیزی جدول دارد. از این رو میزان استفاده از این گروه از رنگ های آلکیدی بیش از مدل های مشابه است. با توجه به خاصیت محافظتی که این نوع رنگ ها ایجاد می کنند، آنها را پوشرنگ می نامند. پوشرنگ ها به سرعت خشک می‌شوند، در برابر عوامل محیطی مقاومت بالایی دارند، عمر جدول را افزایش می دهند و به این قطعات جلا می بخشند.

 

رنگ جدول آکریلیک:  این دسته از رنگ ها در دو نوع حلال آب و حلال نفت ساخته و روانه بازار مصرف می شود. رنگ آکریلیکی حلال آب به دلیل مسائل زیست محیطی پر کاربردتر است. از مزایای این رنگ ها می توان به سرعت بالای خشک شدن، مقاوم به نور خورشید و خواص ضدسایشی عالی آن اشاره کرد. این رنگ فاقد هرگونه بوی ناخوشایند است که قابلیت شستشو و لکه زدایی را فراهم می نماید. از این رو برای رنگ آمیزی جدول های سطح شهر یک گزینه مناسب است. مشکل عمده این گروه از رنگ های برپایه آکریلیک، قیمت بالای آن هاست.

 

رنگ ترافیکی پلی یورتان: گروه سوم از رنگ های مورد استفاده در رنگ آمیزی جدول، رنگ ترافیکی پلی یورتان است. ترکیب رزین های پلی ال( polyurethane acrylic polyol resin)  همراه با هاردنر ایزوسیاناتی سازنده این رنگ ترافیکی است. این ماده در برابر تابش متوالی خورشید و شرایط نا مناسب آب و هوایی به خوبی مقاومت بالایی دارد. رنگ ترافیکی پلی یورتان در گروه رنگ های ترافیکی چند جزئی قرار می گیرد. از این رو خواص رنگ های چند جزئی را به همراه دارد.

 

ویژگی های رنگ ترافیکی آلکید کلرو کائوچو

از جمله رنگ های ترافیکی محبوب برای رنگ آمیزی معابر مختلف، رنگ ترافیکی آلکید کلرو کائوچو است. این رنگ که از ترکیب رزین های آلکید-کلرو کائوچو بدست آمده، خواص منحصر بفردی عرضه نموده است. استحکام مکانیکی بالا، مقاومت سایشی عالی، خواص تیکسوتروپی و چسبندگی فوق العاده و سرعت خشک شدن بالا از جمله این خواص است. این رنگ در محیط های قلیایی و در حضور رطوبت مقاومت بالایی نشان می دهد. عمده استفاده از این رنگ ها در باند فرودگاه ها می باشد.

 

چسب دو جزئی ترافیکی

چسب ترافیکی موادی است که به منظور چسباندن تجهیزات ترافیکی از جمله چشم گربه ای مورد استفاده قرار می گیرد. این چسب ها که به سرعت و در دمای محیط خشک می‌شوند، استحکام بالایی دارند. چسب اپوکسی دو جزئی به دلیل برخورداری از خواص چسبندگی و استحکام بالا، برای چسباندن این تجهیزات ترافیکی مورد استفاده می شود.

 

 چسب ترافیکی

 

تینر ترافیکی

از جمله حلال های مورد استفاده در رنگ های یک جزئی و چند جزئی، تینر ترافیکی است. به منظور رقیق سازی رنگ ترافیکی باید به میزان مشخص از تینر ترافیکی استفاده شود. این ماده بی رنگ و شفاف پس از رنگ آمیزی سطح مورد نظر به سرعت تبخیر می شود. میزان تینر اضافه شده به رنگ باید با توجه به براوردها و تجربیات افراد متخصص تعیین شود. تینر ترافیکی سرعت خشک شدن رنگ را بهبود می دهد. مقدار مناسب تینر باید طبق محاسبات انتخاب شود تا در نتیجه نهایی کار تاثیر منفی نداشته باشد. تینر ترافیکی ماده ای اشتعال زا است. بنابراین در حین مصرف باید تدابیر ایمنی را رعایت کنید. این ماده باید دور از هرگونه عوامل تحریک کننده همچون دمای بالا باشد.

 

مراکز معتبر فروش رنگ ترافیکی

رنگ های ترافیکی از طیف وسیعی از ترکیبات برخوردارند. هر یک از انواع رنگ های ترافیکی، برحسب اجزای تشکیل دهنده، دارای خوص متفاوتی هستند. با توجه به مطالبی که در رابطه با انواع رنگ و چسب ترافیک عنوان شد، حال می توانید با اطلاعات کامل تری محصول مورد نیاز خود را خریداری کنید. رنگ ترافیکی را باید از مراکز معتبر فروش رنگ ترافیکی تهیه کنید تا از کیفیت محصول اطمینان کسب کنید. ایمن ترافیک کالا یکی از معتبر ترین مراکز فروش انواع تجهیزات ترافیکی است. در میان عمده محصولاتی که توسط این شرکت ارائه می شود، انواع رنگ های ترافیکی و متعلقات آن به چشم می خورد.

با مراجعه به سایت ایمن ترافیک کالا می توانید از قیمت انواع رنگ و چسب ترافیک و کاربردهای هر یک مطلع شوید. تنها با صرف زمان کوتاهی برای جستجو در بین محصولات این شرکت لیست قیمت چسب ترافیکی و انواع رنگ های ترافیکی را فراهم می کنید. با در اختیار داشتن اطلاعات جامعی از قیمت این محصولات، کیفیت و کاربردهای هریک می توانید به درستی انتخاب کنید. ایمن ترافیک کالا در طول سالیان فعالیت خود موفق به کسب رضایت و اعتماد مشتریان ویژه خود شده است. در راستای حفظ این اعتبار و براورده کردن انتظارات شما عزیزان سعی در ارائه هرچه بهتر خدمات فروش خواهد داشت.

 


 

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()
^