سبد خرید 0
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

كلاه ايمنی

 

حفظ سلامت جسمی مهمترین اصلی است که در حین کار باید مورد توجه قرار گیرد. برای رعایت این اصل باید از ابزار و تجهیزات ایمنی استفاده کرد. لوازمی که از گذشته تا به امروز مجهزتر و پیشرفته تر شده اند. بر اساس گزارشات، بیش از 60 درصد حوادث و آسیب ها در محل کار در اثر عدم استفاده از تجهیزات ایمنی و یا محیطی رخ داده است. این آمار تکان دهنده، تنها با رعایت برخی اصول ایمنی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. تجهیزات ایمنی شامل لباس ایمنی، دستکش، کفش و کلاه ایمنی است که هریک متناسب با نوع کار و شرایط محیطی طراحی و ساخته می شوند.

معرفی کامل مشخصات و استانداردهای مربوط به هر یک از تجهیزات ایمنی بحث گسترده ای است که باید به صورت مجزا به آنها پرداخته شود. در این مطلب به صورت تخصصی تری ویژگی ها و مشخصات انواع کلاه ایمنی استاندارد و کاربردهای هریک بیان می شود.

 

کلاه ایمنی

 

مشخصات عمومی کلاه ایمنی

انواع کلاه ایمنی که امروزه به طور گسترده در محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، علاوه بر استحکام و ایمنی بالا، باید سبک وزن باشند. این تجهیزات باید قابلیت جذب ضربات با شتاب های مختلف را داشته باشند. از طرفی مواد سازنده این لوزام باید مقاومت بالایی در برابر شکاف برداشتن و شکستگی داشته باشند. مقاوم به نفوذ آب و سایر مایعات باشند و طراحی آنها به نوعی باشد که به راحتی روی سر قرار گیرد. یک کلاه ایمنی از دو قسمت داخلی و بیرونی ساخته می شود که بین این دو قسمت فاصله 2.54 تا 3.18 سانتیمتری وجود دارد. این فاصله که فضای محافظ نامیده می شود، برای حفاظت از سر در برابر شوک های وارده به پوسته بیرونی است.

هر کلاه ایمنی استاندارد از اجزای مختلفی تشکیل شده است. اجزایی نظیر پوسته، لبه، معلق ساز، پیشانی بند، چانه بند و نوار پشت گردن از مهمترین اجزای هر کلاه ایمنی هستند. قسمتهای دیگری مثل نوار عرقگیر نیز در قسمت پیشانی کلاه های ایمنی برای جذب عرق نصب می شود.

 

الزامات استفاده از کلاه ایمنی کار

بسیاری از مشاغل حرفه ای که امروزه افراد زیادی با آنها سروکار دارند، مستلزم استفاده از محافظ های سر هستند. آسیب های خطرناک مغزی همواره کارگران ساختمان ها، لوله کش ها، جوشکاران، برق کارها و بسیاری افراد دیگر را تهدید می کند. استفاده از کلاه ایمنی می تواند آسیب های ناشی از سقوط و برخورد اشیاء در محیط کار را به حداقل مقدار ممکن برساند. اطلاع از اماکن و موقعیت هایی که نیاز به استفاده از کلاه ایمنی خواهد داشت، برای کارفرمایان و کارگران بسیار حائز اهمیت است.

استفاده از کلاه ایمنی در دو موقعیت الزامی خواهد بود. مواقعی که احتمال سقوط اشیاء تیز وجود دارد. این اماکن شامل معدن ها، ساختمان ها، تعمیرگاه های ماشین آلات، خطوط تولید و مشاغلی مشابه می شود. موقعیت دوم شامل اماکنی است که حضور در آنها ممکن است باعث وقوع آسیب های ناشی از شوک الکتریکی شود. در هر دو صورت استفاده از کلاه ایمنی الزامی است.

 

انواع کلاه ایمنی

 

انواع کلاه ایمنی

اتفاقاتی نظیر گیر کردن موی سر در حین کار با دستگاه ها، پاشش گدازه و مواد شیمیایی به پوست و موی سر، تماس سر با خطوط انتقال برق در محیط کار و سقوط اشیاء از ارتفاعات منجر به وقوع آسیب های جبران ناپذیری می شود. کلاه ایمنی کار برای محافظت از سر در محیط های صنعتی طراحی شده است. کلاه ایمنی استاندارد باید آسیب های وارده را به حداقل مقدار ممکن برساند. ضربه وارد شده بر سطح کلاه ایمنی توزیع می شود و حداقل نیروی اعمالی به جمجمه می رسد.

امروزه انواع کلاه های ایمنی مورد استفاده در مشاغل مختلف، در گروه های مختلفی تقسیم بندی می شوند. تمامی تجهیزات ایمنی سر و گردن در 4 گروه کلاه خودها (کلاه ایمنی helmets) ، هودها (Hoods)، کلاه های ضربه گیر، کلاه های نرم و سربندها قرار می گیرند.

 

 

در تقسیم بندی دیگری که بر اساس استاندارد  ANSI Z89.1 وجود دارد، کلاه های ایمنی از نظر خواص عایق الکتریکی مجموعا در سه کلاس a ، b و c جای می گیرند.   

  • کلاه ایمنی کلاس a : کلاه ایمنی نوع a برای مصارف عمومی و خدماتی تعبیه شده است. این کلاه توانایی بالایی در حفاظت از سر در برابر انواع ضربات و شوک های الکتریکی محدود را خواهد داشت. این کلاه ها توانایی مقاومت در برابر ولتاژهای تا 2200 ولت متناوب و با فرکانس 60 هرتز را دارند.
  • حداکثر میزان نشتی جریان در این شرایط 3 میلی آمپر خواهد بود. از کلاه ایمنی کلاس a در انواع صنایع ساختمان سازی و کارگاهی برای کارگران، ناظرین و کارفرمایان قابل استفاده خواهد بود. این مدل بیشتر با عنوان کلاه ایمنی ساختمان شناخته می شود. در ویرایش جدید استاندارد ANSI Z89.1 نام این گروه به کلاه ایمنی کلاس g تغییر پیدا کرده است.
  • کلاه ایمنی کلاس b : نوع مقاوم تری از کلاه ایمنی نوع a است. کلاه ایمنی نوع b مقاومت بالایی در برابر انواع ضربات و شوک های الکتریکی و ولتاژهای بالا تا 20000 ولت متناوب و فرکانس 60 هرتز را خواهد داشت. حداکثر نفوذ جریان از کلاه تحت این ولتاژ، 9 میلی آمپر خواهد بود. این کلاه برای مناطقی همچون نیروگاه ها و افرادی که با برق فشار قوی کار می کنند، مناسب خواهد بود. نام این گروه نیز در ویرایش جدید استاندارد آمریکایی به کلاه ایمنی کلاس e تغییر یافته است.
  • کلاه ایمنی کلاس c : کلاه ایمنی نوع c تنها برای محافظت از سر در برابر ضربات فیزیکی تعبیه شده است و عایق الکتریکی نمی باشد. این کلاه ها در محیط هایی که خطر حوادث الکتریکی وجود ندارد، مناسب تر است. کلاه ایمنی نوع c را غالبا از جنس آلومینیومی و با وزن سبک می سازند.
  • معمولا بر روی کلاه ایمنی کلاس c سوراخ هایی برای تهویه هوا تعبیه شده است. کاربرد این کلاه ها در صنایع شیمیایی، پالایشگاه ها و تصفیه خانه ها است.

سه گروه یاد شده تنها در میزان مقاومت الکتریکی با یکدیگر متفاوتند و هیچ اختلافی از نظر مقاومت در برابر ضربات فیزیکی ندارند.مطابق با استاندارد ANSI Z89.1 کلاه های ایمنی از نظر مقاومت فیزیکی در دو تیپ مختلف قرار می گیرند.

تیپ اول کلاه های ایمنی که در ناحیه فوقانی مقاومت به ضربه بالایی دارند و تیپ دوم کلاه هایی که در تمامی جهات قابلیت جذب ضربات سنگین را خواهد داشت.

  

ساخت کلاه ایمنی

انواع کلاه ایمنی مطابق باید مطابق با یکی از استانداردهای تایید شده بین المللی ساخته شوند. استاندارد آمریکایی ANSI Z89.1 و استاندارد اروپایی EN397 از مهمترین استانداردهای ساخت تجهیزات ایمنی هستند. کلاه هایی که بتوانند از سه تست جذب ضربه، نفوذ پذیری و تست شعله نمره مطلوبی دریافت کنند، شرایط دریافت نشان استاندارد را خواهند داشت.

  • تست ضربه: برای انجام آزمایش جذب ضربه جسم گرد 5 کیلوگرمی از ارتفاع یک متری بر روی کلاه ایمنی نصب شده روی هدفورم رها می شود. در این شرایط 49 ژول انرژی به کلاه می رسد.
  • تست نفوذ: برای انجام آزمایش نفوذ یک وزنه تیز 3 کیلوگرمی از فاصله یک متری رها می شود. در نهایت نباید هیچگونه اثری از ترک و شکاف در کلاه ایمنی مشاهده شود. همچنین نیروی دریافتی توسط هدفورم نباید بیش از 5/0 ژول (50 dyne) ثبت شده باشد.
  • تست شعله: تست شعله سومین آزمون موردنظر بازرسان است که بر اساس آن به مدت 5 ثانیه کلاه تحت شعله مستقیم قرار می گیرد. با دور شدن شعله، سوختن کلاه باید متوقف شود.

 

کلاه ایمنی آتشس نشانی 

 

رنگ های کلاه ایمنی نماد چه چیزی هستند؟

قانونی که تعیین کننده رنگ کلاه ایمنی باشد، ثبت نشده است. اما به نسبت شرایط، محیط کاری و رده شغلی افراد باید از یک رنگ خاص کلاه ایمنی استفاده کنند. این رنگ ها سبب ایجاد نظم و هماهنگی در حین انجام کار خواهد شد.

سفید:کلاه ایمنی مهندسی سفید برای مدیران و افراد سرپرست کارگاه و پروژه تعریف شده است.

سبز:کلاه ایمنی کار سبز برای مسئولان بخش ایمنی و نظارت و HSE مناسب است.

قهوه ای: کلاه ایمنی قهوه ای مناسب برای انواع فعالیت های جوشکاری و عملیات حرارتی است.

قرمز: رنگ قرمز رنگ منتخب آتش نشان است.

زرد: کلاه ایمنی زرد رنگ برای کارگران بخش های مختلف و اوپرتورهای دستگاه ها مشخص شده است.

آبی: رنگ آبی رنگ تعریف شده برای برق کاران و متخصصین بخش تعمیرات و نصب است.

طوسی: افرادی که به طور موقت در محیط کار حضور می یابند برای محافظت باید از کلاه های طوسی رنگ استفاده کنند.

 

ویژگی کلاه ایمنی آتش نشانی

کلاه ایمنی آتش نشانی یا همان کلاه خود ایمنی توان بالایی در حفاظت از سر، گردن و صورت فرد دارد. بدنه بیرونی کلاه ایمنی آتش نشانی از پلی آمید ساخته شده است که مقاوم به حرارت است. طراحی کلاه به گونه ای است که قابلیت نصب ماسک تنفسی و چراغ قوه را داشته باشد. کلاه ایمنی catو کلاه ایمنی matrixاز برندهای معروف تولید کننده کلاه ایمنی آتش نشانی هستند.

تولید کننده کلاه ایمنی

کارخانه های زیادی در سطح کشور وجود دارند که در ساخت کلاه ایمنی فعال می باشند. همین امر سبب شده تا ایران امروزه دیگر وارد کننده کلاه کار نباشد. اما یکی از مسائلی که تولید کننده کلاه ایمنی با آن مواجه است کمبود مواد اولیه در بازار و همچنین گرانی این متریال می باشد. این موضوع باعث شده تا قیمت کلاه ایمنی نیز نواسانات زیادی داشته باشد. معمولا کاربران استفاده از کلاه کار تولید داخل را ترجیح دهند. این در حالی است که استفاده از کلاه ایمنی مخصوص در مشاغلی که احتمال خطر سر و گردن وجود دارد الزامی است.

با این که ظاهر این کلاه ها بسیار ساده به نظر می رسد اما کارخانه ی تولیدکننده ی کلاه ایمنی در ساخت آن معیارهای مختلفی را مد نظر قرار داده و متناسب با آنها اقدام به طراحی و تولید محصولی با کیفیت و کارایی بالا می کند. یکی از چالش هایی که تولید کننده کلاه کار با آن روبرو است توجه به کاربری محصول می باشد. به این معنا که از هر کدام از کلاه های ایمنی در شغلی خاص مورد استفاده قرار می گیرند. به طبع آن هم باید دارای خصوصیاتی منحصر به فرد باشد. اما در کل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب، طراحی و ساخت حرفه ای کلاه، ساخت کلاه به گونه ای که توانایی دفع ضربات ناشی از سقوط شی و یا بر خورد با جسمی سخت را داشته باشد و ... از جمله مواردی است که باعث می شود کیفیت محصول در حد قابل قبول باشد. 

تولید کننده کلاه ایمنی در ساخت محصولات خود متناسب با مشاغل هدف، از مواد مختلفی همچون فایبر گلاس، پلاستیک و نایلون، کربن یا همان پلی کربنات استفاده می کند. در ساخت این کلاه ها، تولیدکنندگان به استانداردهای جهانی توجه کرده و متناسب با آن اقدام به تولید محصولات می کنند. پس از آن که تولید کلاه ایمنی کار پایان یافت به منظور تایید کیفیت و مطابقت آن با استانداردها، این محصولات باید فیلترهای متفاوتی را پشت سر بگذارند. مجموعه ی ایمن ترافیک کالا به عنوان نماینده ی کارخانه های معتبر تولید کننده کلاه ایمنی در ایران فعالیت می کند. این کارخانجات به دلیل تولید محصولاتی با کیفیت بالا، حجم بالایی از کلاه ایمنی را به خارج از کشور صادر می کنند. شما نیز می توانید به منظور بازدید و خرید محصولات به سایت اینترنتی این مجموعه مراجعه نمایید.

تولید کننده کلاه کار

قیمت کلاه کار

همانطور که قبلا گفته شد در هر محیط کاری خطراتی وجود دارد که باید سر را از آنها در امان نگه داشت. از این رو در تولید انواع کلاه ایمنی از متریال مختلف استفاده می شود. اصلی ترین موردی که در قیمت کلاه کار تاثیر می گذارد، مواد اولیه به کار رفته در آن است. برای مثال می توان گفت که قیمت کلاه ایمنی جوشکاری چندین برابر کلاه ایمنی مهندسی می باشد. چرا که در تولید کلاه ایمن مهندسی از پلاستیک های بسیار مقاومی استفاده می شود و در داخل کلاه یک اسکلت فلزی یا همان یراق وجود دارد. این ترکیب سر را از تهدید سقوط اشیا در امان نگه می دارد. یکی از بهترین برندهای تولید کننده کلاه ایمنی jsp، هرتمن و پرشین است. کلاه ایمنی jsp، کلاه ایمنی پرشین و کلاه ایمنی هرتمن از جمله کلاه های خوش ساخت و در عین حال قیمت مناسب است که به کارگران و مهندسین پیشنهاد می شود. در میان این مدل ها کلاه ایمنی پرشین ساده تر است و برای مکان های کم خطر استفاده می شود. دو مدل دیگر یراق پیشرفته تری دارد و امکان چفت شدن روی سر را دارد.

جوشکاری خطر سقوط اجسم کمتر احساس می شود و این کلاه باید تمامی صورت را از خطر جرقه های داغ جوشکاری، دود ایجاد شده و نور مضر آن محافظت کند. این نشان می دهد که در ساخت این کلاه از لنز هوشمند، ماسک تنفسی و ... استفاده می شود. این امکانات قیمت محصول را افزایش می دهد. کلاه ایمنی صنعتی شباهت زیادی به کلاه ایمنی مهندسی دارد با این تفاوت که در کلاه ایمنی صنعتی برای نصب امکاناتی همچن گوشی ایمنی، چراغ قوه و ... نیز طراحی می شود و همچنین این کلاه ها گردن را نیز محافظت می نمایند.

در میان انواع کلاه ایمنی شاید قیمت کلاه کاسکت بیشتر از دیگر موارد باشد. دلیل این امر ساخت دقیق و پیشرفته این کلاه است. موتور سواری یکی از خطرناکترین مشاغل و گاه ورزش های دنیا می باشد. از این رو این کلاه از یراق بسیار پیشرفته، متریال بسیار مستحکم ساخته شده است. قیمت این محصول از نحوه ساخت و همچنین امکاناتی که به آن اضافه شده تاثیر می گیرد. با این حال استفاده از بهترین انواع کلاه کاسکت به همه موتور سواران پیشنهاد می شود. ایمن ترافیک کالا به عنوان تولید کننده لوازم ایمنی مخصوصا کلاه ایمنی با گارانتی محصولات خود کیفیت آنها را تضمین می نماید.

 قیمت کلاه کار

 

انواع برند کلاه ایمنی

 

امروزه برند ها ی زیادی در زمینه تولید انواع کلاه ایمنی فعالیت دارند. علاوه بر برندهای خارجی، برندهای ایرانی زیادی هستند که در زمینه تولید تجهیزات ایمنی فعالیت دارند. از بهترین تولید کنندگان کلاه کار در ایران باید به کلاه پرشین و هرتمن اشاره نماییم. البته انتخاب و خرید کلاه کار بسته به صلاحدید کارشناسان و کارفرما دارد. در ادامه برندهای معروف کلاه ایمنی را به شما معرفی می نماییم.  

 یکی از برندهای ایرانی معتبر در زمینه تجهیزات ایمنی، شرکت تجارت نمای اکسین است که محصولات ایمنی از جمله کلاه ایمنی را تحت برند پرشین تولید و روانه بازار می نماید. این شرکت در زمینه تولید انواع  تجهیزات ایمنی از جمله کلاه، شیلد محافظ صورت، عینک ایمنی، گوشی صداگیر و ... فعالیت دارد.  یکی از انواع کلاه ایمنی ساخت این شرکت، کلاه ایمنی مدل دورف E7 می باشد که مناسب برای کارهای ساختمانی و مقاوم در برابر ضربه است. خرید کلاه ایمنی پرشین مدل E7 برای افرادی که نیاز به کلاه عایق برق دارند نیز توصیه می شود.

یکی دیگر از برندهای فعال در زمینه تولید کلاه ایمنی در داخل کشور برند هترمن می باشد. گروه تجاری صنعتی تقی خانی با عنوان برند هترمن تولید کننده انواع تجهیزات ایمنی فردی، آتش نشانی و ترافیکی فعالیت دارد. از جمله تولیدات این برند، انواع کلاه ها از جمله کلاه ایمنی صنعتی، امداد نجات و عایق برق، شیلد محافظ صورت و ... می باشد. از انواع کلاه ایمنی هترمن می توان به مدل کارگری mk3  اشاره کرد. مدل بعدی mk6  که در انواع مهندسی ( برای فعالیت های صنعتی و ساختمانی ) و عایق برق ( مناسب برای صنایع الکتریکی و الکترونیکی)  تولید می شود. مدل  mk 7 نیز همان مدل قبلی ولی همراه با عینک محافظ چشم می باشد. در صورت نیاز به کلاه کار در ارتفاع خرید کلاه کار هترمن را پیشنهاد می دهیم.

از جمله انواع برند خارجی تولید کلاه ایمنی، شرکت کاناسیف می باشد. این برند همانطور که از نامش پیداست، مربوط به کشور کانادا است و کلیه تجهیزات ایمنی از جمله کفش ایمنی، عینک مخصوص کارهای ساختمانی و .... را تولید می نماید. یکی از محصولات این شرکت در حوزه تولید کلاه ایمنی، کلاه ایمنی ایمپکتور سری 4500 می باشد که مطابق با جدید ترین استاندارهای روز دنیا طراحی و ساخته شده است. خرید کلاه ایمنی کاناسیف برای صاحبان مشاغلی مانند کارکنان پروژه های عمرانی، معدن کاری، نجاری، نیروگاه، صنایع پتروشیمی، نفت، گاز و کارخانجات کاربرد دارد.

به عنوان یکی دیگر از برندهای خارجی تولید کننده کلاه ایمنی، می توان شرکت jsp را نام برد. این برند در کشور انگلستان بنا شده است. این شرکت علاوه بر کلاه ایمنی در زمینه تولید انواع عینک ایمنی محافظ چشم، گوشی ایمنی خاص و همچنین ماسک ایمنی فعالیت دارد. با خرید کلاه ایمنی jsp می توان آن را در صنایع اتمی، ساختمانی، معدن، نیروگاه پتروشیمی و ... استفاده نمود.

انواع برند کلاه ایمنی

 

صادرات کلاه ایمنی

امروزه کشور ایران در طراحی و تولید انواع کلاه ایمنی، توانسته پیشرفت های چشم گیری داشته باشد. این پیشرفت ها هم در زمینه میزان تولیدات و هم در زمینه کیفیت محصولات، می باشند. تولید کنندگان انواع کلاه کار، نظیر کلاه ایمنی پرشین، کلاه ایمنی کاناسیف و ...، برای تولید محصولات خود از متریال با کیفیت استفاده می کنند. این تولیدی ها، تمام نیازهای کاربران را نیز در نظر می گیرند. از این رو، امروزه انواع کلاه ایمنی ایرانی، دارای فروش بسیار بالایی می باشند.

هم اکنون حجم تولید این محصولات در ایران، به قدری است که علاوه بر پاسخ گویی به نیازهای داخلی، بخشی از آن نیز به کشورهای دیگر صادر می شود. بیشترین قسمت صادرات کلاه کار، به کشورهایی چون عراق، افغانستان، عمان و دیگر کشورهای همسایه اختصاص دارد. در بیشتر این کشورها، میزان ساخت و ساز و همچنین احداث کارخانه و تاسیسات در چندین سال اخیر افزایش زیادی داشته است. به همین دلیل نیز میزان تقاضا برای خرید انواع تجهیزات ایمنی اعم از انواع کلاه ایمنی، بسیار بالا می باشد. انواع کلاه کار هترمن که برای استفاده در مشاغل ساختمانی، کارگاهی و صنعتی مناسب می باشد، یکی از کلاه های وارداتی در این کشورها است.

قیمت کلاه کار بر اساس مواد اولیه به کار رفته در آن و همچنین تجهیزات جانبی محصول، تعیین می شود. به همین دلیل نیز قیمت برخی از انواع آن، نسبت به محصولات دیگر بالاتر است. برای مثال کلاه ایمنی کاناسیف، دارای قیمت بالاتری نسبت به انواع کلاه ایمنی ساده است. اما ایران، تمامی این محصولات را با قیمت های عمده کارخانه به کشورهای همسایه صادر می کند تا رضایت کشورها بالا رفته و میزان خرید نیز افزایش پیدا کند. در واقع مناسب بودن قیمت کلاه ایمنی، کیفیت بالای تولیدات ایرانی و همچنین نزدیکی مسافت، باعث شده تا کشورهای همسایه به واردکننده کلاه کار از ایران تبدیل شوند.

کلاه کار jsp نمونه دیگری از کلاه های صادراتی ایران به کشورهای همسایه است. تمامی کلاه های صادراتی همچون کلاه ایمنی پرشین، jsp، کاناسیف و هترمن، دارای کیفیت بی نظیری هستند و از طول عمر بالایی برخوردار می باشند. ایمن ترافیک کالا که یکی از معتبرترین تولیدکنندگان تجهیزات ایمنی است، انواع کلاه کار را با قیمت مناسب به فروش می رساند. چنانچه قصد خرید کلاه کار، دارید توصیه می کنیم  از مشاوره هایی که کارشناسان فروش این مرکز ارائه می‌کنند، استفاده نمایید. با استفاده از این مشاوره ها می توانید خریدی مطمئن و کارآمد داشته باشید.

 صادرات کلاه ایمنی

 

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()
^