سبد خرید 0
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

سرعت گیر

امروزه با رشد جمعیت و گسترش اسباب حمل و نقل، قوانین مختلفی برای سامان­دهی تردد تجهیزات نقلیه وضع شده است. زمینه ساز اجرای این قوانین، طراحی و ساخت تجهیزات مختلفی از جمله سرعت گیر، تابلو ترافیکی و تجهیزات مشابه است. سرعتگیر ها گروهی از تجهیزات ترافیکی هستند که نصب و استفاده از آن­ ها در جاده­ ها، خیابان­ ها، معابر و پارکینگ­ ها ضروری است. هدف از نصب سرعتگیر در معابر و خیابان­ ها محدود کردن سرعت وسایل نقلیه است.

طبق قوانین راهنمایی و رانندگی نصب سرعت گیر در معابری مجاز خواهد بود که حداکثر سرعت 15 کیلومتر بر ساعت باشد. در این معابر تجاوز سرعت از این حدود ممکن است منجر به حوادث ناگوار و خسارت باری شود. از این رو در چنین مناطقی علاوه بر نصب تابلوهای هشدار دهنده، از موانع سرعتگیر استفاده می­شود. این موانع به صورت مستقیم از سرعت خودرو می­کاهند. در ادامه متن به مطالبی همچون انواع سرعت گیر، شرایط خرید ، ویژگی های این محصول و ... به طور مفصل می­پردازیم.

 

انواع سرعت گیر مورد استفاده در معابر 

به طور کلی هر مانعی که برای کاهش سرعت خودروها و وسایل نقلیه سنگین در جاده ­ها و سایر معابر نصب می­شود، را سرعت گیر می­نامند. یکی دیگر از انواع سرعت گیر، سرعت کاه است. سرعت کاه ها پهنای بیشتری نسبت به سرعت گیر دارند. در واقع موانعی که عرض آن ­ها کمتر از 1.8 متر باشد، سرعت گیر و موانع عریض تر را سرعت کاه می­نامند. سرعت‌گیرها با توجه به جنس، ویژگی­ های ظاهری و نوع عملکرد در گروه های مختلفی تقسیم بندی شده اند. از نظر ماده اولیه، سرعت گیرها به دو گروه آسفالتی و پلاستیکی تقیسم بندی می­شوند.

 سرعت گیر

سرعت گیر آسفالتی و بتنی

 قدیمی­ترین ماده مورد استفاده در ساخت سرعتگیر، آسفالت است. به دلیل همجنس بودن با آسفالت جاده به راحتی بر سطح جاده می­چسبد و قیمت تمام شده آن نسبت به سایر سرعت گیر ها پایین تر خواهد بود. سرعت گیر آسفالتی و بتنی استحکام بالایی در برابر تردد انواع وسایل نقلیه سبک و سنگین دارد. از این رو برای معابر پر تردد بهترین پیشنهاد خواهد بود. قالب گیری این محصول ترافیکی نیاز به تخصص و تجربه دارد و به سادگی امکان پذیر نیست. مشکل عمده این نوع محصول ترک خوردگی و فرسوده شدن آن در برابر سرد و گرم شدن­ های متوالی است.

 

سرعت گیر پلاستیکی

 سرعت گیر پلاستیکی وزن بسیار پایین تری داشته و معمولا از جنس پلی اتیلن ساخته می­شوند. سرعت گیر پلاستیکی به صورت تکه­ های مستقل پازل ساخته می­شود و در هنگام نصب در کنار یکدیگر چیده می­شوند. به این ترتیب در هنگام تخریب و یا شکستگی یک جزء، آن بخش به سرعت قابل تعویض خواهد بود. در نتیجه دیگر نیازی به تعویض کل اجزای این محصول نخواهد بود و در هزینه تعمیر به مقدار زیادی صرفه جویی خواهد شد.

 

سرعت گیرپلاستیکی در سایزهای مختلفی تولید می شود که در زیر سایزها و موارد استفاده توضیح داده می شود.

1-   سرعتگیر پلاستیکی 33*90 با ارتفاع 5سانتی متر : این سرعت گیر استاندارد شهرداری است و بیشتر در معابر شهری نصب می گردد.

2-  سرعتگیر پلاستیکی 35*50 با ارتفاع دونیم سانتیمتر : این محصول طبق استانداردهای وزارت راه است و معمولا در جاده های برون شهری و با پارکینگ ها نصب می شود.با توجه به ارتفاع مورد تایید به عنوان سرعت گیر جاده ای شناخته می شود.

3-  سرعت گیر پلاستیکی 33*100 با ارتفاع 5 سانتیمتر: این سرعتگیر دوتیکه است و میتوان عرض آنرا افزایش داد. این سرعت گیر در محل هایی مثل خطوط عابر پیاده و یا نزدیک چهارراه ها استفاده کرد.

سرعتگیر پلاستیکی سایزهای دیگری نیز دارد که میتوانید در ایمن ترافیک آنرا مشاهده کنید.

 

سرعت گیر لاستیکی

اگرچه سرعت گیرهای بتنی و آسفالتی ارزان­ تر هستند، اما سرعت گیر لاستیکی سازگاری بیشتری با لاستیک خودروها دارد. از طرفی در برخوردهای شدید خودرو با سرعت گیر لاستیکی به دلیل انعطاف بالای این سرعت گیر، آسیب کمتری به خودرو وارد می­شود. در مناطق گرمسیری دمای سطح جاده ­ها بسیار افزایش می­یاید. تغییرات مداوم دما در این نواحی منجر به ترک خوردن و از بین رفتن سرعت گیر آسفالتی می­شود. در این مناطق سرعت گیر لاستیکی به خوبی تا وزن 50 تن را تحمل می­کند. سرعت گیر لاستیکی با وزن 8 کیلو گرم به راحتی قابل حمل است.

 

در زیر مدلهای متفاوت سرعت گیر لاستیکی با در نظر گرفتن ابعاد معرفی میگردد.

1- سرعت گیر لاستیکی 33در90 سانت با ارتفاع 5 سانت : از این محصول در محل هایی که خودروهای سنگین تردد می کنند و یا از لحاظ اب و هوایی گرم است استفاده می‌شود

2- سرعت گیر لاستیکی 35*50 سانتی با ارتفاع 5/2 سانت : با توجه به ارتفاع استاندارد اداره راه بیشتر در جاده های خارج شهر نصب می گردد .نام دیگر آن سرعت گیر جاده ای می باشد.

3-  سرعت گیر لاستیکی 50*60 با ارتفاع 5 سانتی متر : از این سرعتگیر در داخل شهر و گاهی در جاده های کم عرض استفاده می شود.

 

سرعت گیر یک طرفه امنیتی

در بعضی از معبرها ، سرعت گیر به صورت یک طرفه است. به این معنی که در یک جهت خیابان نصب می شود و در جهت مخالف مانعی برای تردد خودرو ها نیستند. از سرعت گیر یک طرفه می­توان در اماکن امنیتی، پارکینگ­ ها، فرودگاه ­ها و مناطقی دیگر برای منع ورود خودروها استفاده کرد. در صورتی که خودرو خلاف جهت مشخص شده حرکت کند، با دندانه ­های تیز موجود بر سطح سرعت گیر برخورد می­کند. این تیغه­ ها لاستیک را می­شکافد و در نتیجه باد چرخ­ها را خالی می­کند. در این شرایط خودرو چاره ای جز توقف نخواهد داشت. در حالی که حرکت در جهت معین مشکلی برای خودرو ایجاد نمی­کند. نوع تیغه­ های مورد استفاده در سرعت گیر یک طرفه بسته به محیط متغیر خواهد بود. سرعت گیرهای مورد استفاده در مناطق نظامی پیشرفته تر خواهند بود. به طوری که به سادگی قابلیت شکافتن سخت ترین لاستیک خودروهای سبک و سنگین را خواهند داشت.

 

 

نصب سرعت گیر استاندارد

کاربرد مهم سرعت گیرها در آرام سازی سرعت و حجم وسایل نقلیه عبوری از مسیرهای پر ترافیک است. از این رو در معابری که سرعت بالای 15 کیلومتر بر ساعت پیشبینی می­شود، نصب سرعت گیر و یا سرعت کاه تحت شرایطی نیاز خواهد بود. در صورتی که حداکثر عبور وسایل نقلیه در راه­ های اصلی و فرعی در ساعات اوج تردد بیش از 100 خودرو باشد، نصب سرعتگیر امکان پذیر خواهد بود. نصب غیر اصولی و نامناسب دست انداز ممکن است نتیجه عکس دهد. برخی معتقدند نصب سرعت گیر در عین اینکه کمکی به کنترل سرعت نخواهد کرد، بلکه باعث افزایش حجم ترافیک و بروز حوادث خسارت بار خواهد شد. بنابراین نصب انواع دست انداز باید طبق اصول و براوردهای کارشناسان انجام پذیرد.

نصب سرعتگیر ترافیکی به وسیله پیچ و رولپلاک های مخصوص انجام می شود. پیچ سرعت گیر 10 سانتی متر ارتفاع دارد و از جنس فولاد است. برای نصب سرعتگیر نیاز به نیروی متخصص می باشد. برای نصب و اجرا انواع سرعتگیر با کارشناسان ایمن ترافیک کالا تماس بگیرید. 

 سرعت گیر یا سرعت کاه چیست

 

مزایا و معایب نصب انواع دست انداز

نصب سرعت گیر ترافیکی در معابر به منظور کنترل سرعت انجام می­شود. نصب این تجهیزات در کنار مزایای ویژه ­ای که دارد، تبعات منفی هم به دنبال خواهد داشت.

  • مزایا:
  • نصب اصولی انواع دست انداز در اماکن مناسب و با فواصل استاندارد موجب کاهش سرعت تردد خودروها در مسیرهای پرخطر خواهد شد.
  • در ادامه کاهش سرعت در این مسیرها، اغلب رانندگان مسیرهای شریانی را برای ادامه سفر خود برمی­گزینند. در نتیجه جاده ­های طویل و پر خطر حجم ترافیک کمتری را خواهد داشت.
  • استفاده از انواع دست انداز در خیابان­ های محلی به ویژه در مناطقی که خط کشی عابر پیاده وجود دارد الزامی است. این سرعت گیرها راننده را به طور ملزم به رعایت سرعت استاندارد و کنترل خودرو می­کند.
  • معایب:
  • ایجاد محدودیت سرعت در خیابان ­ها در مواقعی که خودروهای ویژه همچون آمبولانس، خودروی آتشنشانی و سایر خودروهای اورژانس نیاز به سرعت بالایی دارند، مشکل ساز خواهد بود.
  • وجود تعداد متوالی انواع دست انداز در خیابان منجر به افزایش ترمز خودروها و افزایش استهلاک قطعات خودرو می­شود.
  • عدم رعایت سرعت و برخورد ناگهانی با این سرعت گیرها منجر به آسیب دیدن خودرو می­شود.

 تولید کننده سرعت گیر

 

قوانین نصب سرعت گیر ترافیکی

افزایش بی رویه سرعت در خیابان ­ها، جاده ­ها و معابر منجر به کاهش تسلط رانندگان در کنترل خودرو و ایجاد تصادفات ناگوار خواهد شد. از این رو باید در معابر مختلف از ابزار کنترل کننده­ ای نظیر سرعت گیر ترافیکی استفاده شود. پیش از نصب این تجهیزات باید امکان­ سنجی­ های لازم انجام شود. چرا که نصب بی­رویه این تجهیزات اثرات منفی بر کنترل ترافیک شهری خواهد داشت. قانون اول بیان می­کند نصب هرگونه سرعت گیر ترافیکی در خیابان­ هایی با شیب بیشتر از 8 درجه ممنوع خواهد بود.

نصب سرعت گیر در معابر پر شیب نتیجه عکس خواهد داشت و منجر به ایجاد حادثه می­شود. خیابان­ هایی که نیاز به نصب سرعتگیر دارند، باید از نورپردازی مناسبی برخوردار باشند. در غیر این صورت باید از ابزاری همچون نوارهای فلوئورسنت، رنگ­ های شبرنگ و چشم گربه ­ای همسطح استفاده شود. عدم دید کافی از سرعت گیر ترافیکی و برخورد ناگهانی با آن برای رانندگان خودروها و به ویژه موتورسواران خطر آفرین خواهد بود.

  

باید ها و نبایدهای سرعت گیر خیابان

پیش از این از وجود سرعت گیر در مسیر خودروهای اورژانسی به عنوان یک جنبه منفی این تجهیزات یاد شد. برای حل این مشکل در معابری که احتمال تردد خودروهای اورژانسی بیشتر است، ممنوع اعلام شده است. به بیان دیگر در خیابان­ ها و جاده­ های نزدیک به مراکز امدادی همچون اورژانس، بیمارستان و آتشنشانی به هیچ عنوان نباید سرعت گیر نصب کرد. در مقابل نصب این محصول در نزدیکی خیابان­ های نزدیک به اماکنی همچون مدرسه الزامی است. در این اماکن احتمال تردد افراد پیاده بالاست. به طور پیش از نصب سرعت گیر در هر منطقه ­ای باید باید­ها و نبایدها را سنجید و سپس اقدام به نصب سرعتگیر خیابان نمود. امکان سنجی تمامی شرایط بر عهده کارشناسان کنترل انضباط شهری خواهد بود.

چهار راه­ های مجهز به چراغ راهنمایی و رانندگی یکی از اماکن مناسب برای نصب سرعت گیر خیابان خواهد بود. نصب سرعت گیر در فاصله 65 متری از چراغ راهنمایی و رانندگی در واقع وسیله ای برای تذکر به راننده در توجه به چراغ خواهد بود.

 

فاصله مناسب بین سرعت گیر جاده ای

برای کسب نتیجه ای مطلوب در نصب سرعت گیر جاده ای، باید نصب اصولی آن در فواصل مناسب از یکدیگر انجام شود. عدم رعایت فاصله مناسب در نصب، باعث افزایش ترافیک افزایش استهلاک خودروها و یا عدم کاهش سرعت در جاده می­شود. نکته حائز اهمیت این است که برای کسب بازدهی مناسب باید سرعت گیرها به صورت مقطعی نصب شوند. فاصله سرعت گیر با توجه به محدوده سرعت تعیین می­ شود. به عنوان مثال در مسیرهای با سرعت 15 تا 20 کیلومتر بر ساعت، فاصله بین سرعت گیر ها باید بین 25 تا 50 متر باشد. این عدد در مسیرهای با سرعت 21 تا 30 کیلومتر بر ساعت به 51 تا 75 متر می­رسد.

 

شرکت تولید کننده سرعت گیر

با توجه به اهمیت استفاده از سرعت گیر در خیابان ­ها، جاده ­ها، تقاطع و معابر مختلف، شرکت ­های زیادی اقدام به تولید این محصولات نموده اند. امروزه مراکز مختلفی با عنوان شرکت تولید کننده تجهیزات ترافیکی مشغول به فعالیت هستند. هریک از این شرکت ­ها تولید کننده تجهیزات ترافیکی با کیفیت­ های مختلفی هستند. یک شرکت تولید کننده دست انداز معتبر باید در خط تولید سرعت گیر استانداردهای زیادی را رعایت کند تا بتواند محصول مورد تاییدی وارد بازار مصرف کند. برای خرید سرعت گیر استاندارد باید ابتدا کیفیت محصولات شرکت تولیدکننده را بررسی و سپس اقدام به خرید سرعت گیر نمایید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا عرضه کننده انواع سرعت گیر آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد. 

تولید کننده سرعت گیر

تولید کننده سرعت گیر، باتوجه به ضوابط شهرداری و اداره راه  ملزم به رعایت استانداردها در مشخصات فنی آن اعم از ابعاد، ارتفاع و رنگ می باشد. اصولا سرعتگیر ها یا به صورت لاستیکی و یا پلاستیکی ساخته می شوند. با توجه به نیاز بازار تولید این محصول در ایران نیز انجام می شود. دستگاه تولید انواع سرعتگیر ترافیکی، مواداولیه را ذوب کرده و در قالب های مشخص می ریزد. این قالب ها با  توجه به انواع سرعتگیر ارتفاع مختلفی دارد. مواد اولیه به کار رفته در تولید این محصولات در قیمت آن تاثیر مستقیم دارد.

تولید سرعتگیر استاندارد، در طول عمر آن و همچنین وارد کردن صدمه به خودرو تاثیر بسزایی دارد. استفاده از آسفالت به عنوان سرعتگیر نه تنها به خودرو آسیب می رساند بلکه قدرت بازدارندگی کمتری نیز دارد. تولید کننده سرعت گیر تلاش دارند با استفاده از رنگ ها و نوارهای شبرنگ دید بهتری برای رانندگان ایجاد کنند. این نوارها در فرورفتگی های سرعتگیر استفاده می شود تا در تاریکی شب نیز سرعت گیر قابل تشخیص باشد. از دیگر عوامل که تولید کننده سرعت گیر پلاستیکی به آن توجه دارند رنگ آن است. در گذشته سرعتگیرها همگی از رنگ های تیره برخوردار بودند اما امروزه سرعت گیر هایی با رنگ زرد و سفید تولید می شود. ترکیب آنها علاوه بر دید بهتر فضای شهر را نیز زیباتر می نماید.

با توجه به نوع آن قیمت سرعت گیر لاستیکی و پلاستیکی متفاوت است. به همین دلیل قبل از خرید سرعت گیر نیاز است از شرایط محل نصب اطلاعات کافی داشته باشید. ایمن ترافیک کالا با رعایت استاندارد های شهرداری و اداره راه اقدام به تولید انواع سرعت گیر جاده ای و ترافیکی نموده است. استفاده از شب رنگ، متریال با کیفیت و طراحی استاندارد از بازرترین ویژگی های سرعتگیر تولیدی ایمن ترافیک است. در صورت نیاز به نصاب سرعتگیر می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

تولید کننده سرعتگیر

 

قیمت سرعتگیر

محاسبه قیمت سرعتگیر بر اساس متراژ مورد نیاز و ارتفاع محصول انجام می شود. از دیگر عواملی که در تعیین قیمت محصولاتی همچون سرعتگیر تاثیر دارد، متریال استفاده شده در ساخت آن است. همانطور که می دانید انواع سرعتگیر به کمک لاستیک و پلاستیک ساخته می شوند. اصولا سرعتگیر پلاستیکی قیمت کمتری دارد. سرعتگیر لاستیکی به واسطه متریال با کیفیتی که در آن استفاده می شود سازگاری بیشتری با لاستیک انواع خودرو دارد. از این رو آسیب کمتری به خودرو شما وارد می کند. طول عمر لاستیک نسبت به پلاستیک بیشتر است و همین امر باعث افزایش قیمت این محصول شده است. در بهترین انواع سرعتگیر لاستیکی از نخ ابریشم نیز استفاده می شود که عمر و قیمت آن را به صورت چشمگیری افزایش می دهد. البته ماندگاری این محصول به قدری زیاد است که می توان خرید آن را مقرون به صرفه دانست. 

سرعتگیر ها بر اساس کاربرد نیز دارای قیمت های متفاوتی است. برای مثال انواع سرعتگیر جاده ای قیمت بیشتری دارند. چرا که باید در ساخت آن از بهترین متریال استفاده شود، این سرعتگیر باید قدرت تحمل ماشین های سنگین را داشته باشد، در مقابل سرما و گرما استحکام کافی داشته باشد و در انتها از آنجایی که تعمیرات جاده ای کار سختی است سرعتگیر جاده ای باید طول عمر زیادی داشته باشد. این در مور سرعتگیر پارکینگ چندان صدق نمی کند. در پارکینگ های عمومی می توان از سرعتگیر پلاستیکی نیز استفاده نمود. چرا که رفت و آمد در پارکینگ استاندارد است، ماشین های سنگین رفت و آمد ندارند و در انتها سرعتگیر پارکینگ چندان در معرض عوامل محیطی نیست. از این رو برای پارکینگ ها خرید سرعتگیر پلاستیکی پیشنهاد می شود. 

از دیگر عواملی که بر قیمت سرعتگیر تاثیر گذار است متراژ مورد نیاز شما است. از آنجایی که انواع سرعتگیر لاستیکی و پلاستیکی به صورت پازل به هم متصل می شوند بهتر است قبل از خرید به درستی محل نصب را اندازه گیری نمایید. به این شکل می توانید در هزینه های مربوطه صرفه جویی کنید. بعد از خرید سرعتگیر لاستیکی و پلاستیکی باید آنها را به درستی نصب نمایید. نصب این محصول اهمیت بسیاری دارد؛ چرا که جدا شدن و یا شکستن آن نیاز به نصب و هزینه مجدد دارد. نصب باید توسط افراد ذبده و کاربلد باشد؛ چرا که برای نصب سرعتگیر باید شرایط نصب و پیچ کردن سرعتگیر به زمین فراهم شود. ایمن ترافیک کالا به عنوان تولید کننده انواع سرعتگیر، خدمات نصب و گارانتی محصولات خود را نیز بر عهده می گیرد.

قیمت سرعتگیر

 

سرعت گیر پارکینگ

یکی از مکان هایی که کنترل سرعت در آن بسیار مهم می باشد و عدم رعایت آن خسارات زیادی به همراه خواهد داشت پارکینگ می باشد. برای این منظور اکثرا در رمپ از سرعت گیر پارکینگ استفاده می شود.  معمولا در ابتدای ورود به پارکینگ ، خودرو با شیب تند و ناگهانی مواجه می شود و برای اینکه به جلوبندی آن آسیبی وارد نشود از سرعت گیر پارکینگ استفاده می شود. سرعت کاه شیب ملایمی دارد و مشکل به این صورت حل می شود. حتی در برخی موارد که در دو نقطه زیر خودرو و رمپ با هم تماس داشته باشند مجبوریم در دو قسمت سرعت گیر نصب کنیم.

متریال سرعت گیر معمولا از جنس لاستیکی و پلاستیکی می باشد و در اندازه های مختلف تولید می شود. سرعت گیر پلاستیکی 100 در 33 و 90 در 33 دو اندازه متغیر برای این نوع محصول است . معمولا اندازه  100 در 33 به طول 200 در 33 تولید می شود ولی مانند بقیه به صورت یک تکه نصب نمی شود. نیاز است به دو قطعه 100 سانتیمتری تقسیم شده و از قسمت طول به هم وصل شوند. علت دو تکه کردن آن برای حمل و نقل آسان این وسیله می باشد. این جنس سرعت کاه استحکام بالایی دارد و برای پارکینگ های بزرگی  که محل عبور خودروهای سنگین است مناسب می باشد. سرعت گیر لاستیکی  33 در 90 سانتی متر به علت نوع مواد استفاده شده در آن وزن کمتری دارد و از ABS  نشکن تهیه شده است که در برابر ضربات تایر خودرو تحمل بالایی دارد. نصب این جنس به علت انعطاف پذیری زیاد راحت تر بوده و بهتر بر روی زمین می نشیند. 

نصب سرعت گیر پارکینگ از جنس لاستیک و پلاستیک نسبت به نوع آسفالتی و بتنی که در گذشته استفاده می شد راحت تر شده است و نیاز به بنایی ندارد. سرعت کار بالا بوده و امکان جابجایی آسان تری دارند.  این نوع سرعت کاه به صورت یک نوار پلاستیکی و یا لاستیکی در کنار هم و بصورت پازلی قرار می گیرد. هرچند روش اتصال به زمین متفاوت است و نیاز به وجود متخصصان و کارشناسان در این زمینه دارد ولی ابزار مشترک است و با استفاده از تعدادی پیچ و مهره به زمین وصل می شود. این نوع سرعت گیر دارای 12 حفره برای اتصال به زمین است. برای هر تکه 6 عدد نیاز است و به 4 عدد هم پلیت کفی پلاستیکی برای پرکردن حفره هایی که در زمان نصب نیاز است پر شوند. حتی می توان از چسب ترافیکی هم برای اینکار استفاده کرد. 

قیمت سرعت گیر پارکینگ از جنس  پلاستیکی کمتر از لاستیکی است ولی طول عمر پایین تری دارند. بخصوص به علت استفاده زیاد، نیاز است در سال چندین بار تعویض شوند که با درنظر گرفتن هزینه های نصب و حمل و نقل، نوع لاستیکی مقرون به صرفه تر می باشد. ایمن ترافیک کالا در کنار تولید تجهزات ایمنی از جمله سرعت گیر پارکینگ در زمینه نصب این محصولات نیز می تواند همراه شما باشد.

 سرعتگیر پارکینگ

سرعت گیر جاده ای

نسخه درمان برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار جاده ای، استفاده از سرعت گیر جاده ای است. این محصول در دو نوع لاستیکی و پلاستیکی تولید می شود. در تولید سرعت گیر پلاستیکی، از جنس پلی اتیلن استفاده شده است. همین موضوع باعث شده تا وزن سبکی داشته باشد. این نوع سرعت گیر در ابعاد مختلفی ساخته می شود. از میان آنها، سرعت گیر 33×50 پلاستیکی که دارای ارتفاع 2.5 سانتی متر است، مطابق با استانداردهای اداره راه، برای جاده های برون شهری و یا پارکینگ ها مناسب می باشد. ارتفاع این محصول سبب شده تا این سرعت گیر مناسب ترین گزینه برای جاده ها باشد. قطعات این سرعت گیر به صورت پازل ساخته شده و به هنگام نصب، در کنار یکدیگر قرار می گیرند. با توجه به مقاومت پلاستیک در برابر تغییرات آب و هوایی، این محصول کمتر دچار ترک خوردگی می شود.

نوع دیگر سرعت گیر مورد استفاده در جاده، سرعت گیر لاستیکی است. این محصول به دلیل لاستیکی بودن، به خوبی با لاستیک خودروها سازگاری دارد. مقاومت بالای این سرعت گیر در برابر دمای بالا، آن را برای مسیرهای جاده ای مناسب کرده است. این سرعت گیر قادر است تا وزن 50 تن را تحمل کند. با توجه به ارتفاع سرعت گیر 33×50 لاستیکی، این محصول پرکاربردترین سرعت گیر در جاده ها می باشد. قیمت سرعت گیر جاده ای بر اساس متریال به کار رفته در ساخت آن و همچنین ابعاد آن، متفاوت است. بر همین اساس نیز سرعت گیرهای پلاستیکی و لاستیکی در مقایسه با سرعت گیر آسفالتی دارای قیمت بالاتری هستند.

تولید کننده سرعت گیر جاده ای باید مطابق با استانداردهای اداره راه، این محصولات را در ابعاد و ارتفاع مناسب و با مواد اولیه باکیفیت تولید کند. ایمن ترافیک کالا به عنوان عرضه کننده تجهیزات ترافیکی، انواع سرعت گیر را با کیفیت و قیمت مناسب به فروش می رساند.

سرعتگیر جاده ای

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()
^